TREKNING 11.DESEMBER KL. 20.00

Alle guttelaga er påmeldt, så det er vel ikke noe å vente med. Vi tar trekninga allerede på onsdag.

Først en del praktiske ting:
Husk innbetalinga til cupen!!! Det er viktig for dere, vi har nok av lag som har lyst å spille i stedet for dere. Til dere som ikke har fått giro enda; Det kommer!

Vi kjenner ikke alle spillerne dessverre, så jeg ber dere sjekke en gang til om det er flere enn 2 stk som har spilt a-lagsfotball i år. Er dere i tvil om hva vi mener med en a-lagsspiller, så spør oss. 5 min i slutten av en dårlig bortekamp er også a-lagsspill. Vi ber dere sjekke igjen nå, for vi kommer til å ta ei runde med kretsen for å dobbelsjekke at ingen prøver å lure oss stakkars arrangørene. Skulle det nå vise seg at vi fant en a-lagsspiller som dere IKKE hadde registrert som a-lagsspiller, så må vi velge å diskvalifisere laget. Det er forsøk på fusk. Så vi gir dere frist frem til 15. des å finne ut. Lykke til!

Trekninga av turneringa vil foregå onsdag den 11.desember. Vi møttes på kanalen #thrill på en av Undernet sine servere. Skulle dere ikke frem i virrvarret av kanaler, så regner jeg med det er noen du kan spørre på #badekaret, vi kommer vel til å sette topic der hvor du får nok informasjon om trekninga. Grunnet sperringer i vår internettoppkobling mot Nextgentel, så er det ikke mulig for oss å streame live lyd ut på nettet.