JULERIBBA OG DANNY'S ANGELS BLE ÅRETS VINNERE

I en dramatisk og jevn finale mellom Juleribba og Tutta La Forca måtte vi ha straffekonkurranse for å avgjøre vinneren.

Guttefinalen ble en thriller uten like. Et nesten rent Valderøylag (Juleribba) mot et rent Vigralag (Tutta La Forca) skulle lage den lengste og mest spennende kampen under årets førjulsturnering. Anders Oksnes ordna 1-0 for Juleribba, men Stian Blindheim utligna til 1-1 og sørga for "Sudden Death". 4 minutt med "Sudden Death" var ikke nok til å kåre en vinner, det måtte straffesparkkonkurranse til. Det var like før vi måtte frem med terningene, for straffesparkkonkurransen ville ingen ende ta. Men Juleribba vant til slutt 11-10.

Danny's Angels vant 1-0 mot "Ingenting" i finalen etter scoring av Iris Kathrine Austnes. Det unge laget, Danny's Angels, spilte en fabelaktig turnering med seier i ALLE kampene og bare ett baklengsmål.

Søsefotball (Gla'fotball i 2001) måtte i år, som i fjor, ta til takke med 4.plassen. Ali's Allierte ble et nummer for store. De unge guttene, som spilte hele turneringa uten innbyttere, slo Søsefotball 3-0.

Stian Blindheim hos Tutta La Forca ble årets toppscorer med 9 mål.

Vi takker spillere, dommere og medhjelpere under arrangementet for nok en vellykket turnering. Releasedato for neste års hjemmeside er enda ikke klart ;)
Håper vi sees til neste år. God jul og Godt nytt år!