INFORMASJONSSIDE

opplegget | påmelding | betaling | regler

PÅMELDING


For å kunne opprette laget ditt, må du først registrere deg. Det gjøres ved å fylle ut skjemaet du finner under knappen 'registrer deg'. Når du senere er klar for å melde på laget trenger vi noen opplysninger om kontaktpersonen. Disse opplysningene er viktige for at vi skal kunne ta kontakt med dere.



Konto vil bli opprettet med brukernavn og passord, som gir tilgang til å logge på nettsidene og fylle ut informasjon om laget som skal meldes på. Etter at lagnavnet er registrert og opplysninger om minst 5 spillere, vil det være mulig å melde opp laget til turneringen. Viktig! Når laget er oppmeldt vil ikke lagnavnet kunne forandres. Du har derimot hele tiden mulighet til å endre på andre opplysninger om laget, som spiller- og annen laginformasjon.

Selve påmeldingen skjer ved at det velges 'Meld på' når du er pålogget lagsidene. Dersom det er flere ledige plasser igjen vil laget bli påmeldt turneringen, og du får krav om å fylle ut opplysninger om kontakpersonen. Du vil få en bekreftelse på epost om at laget er påmeldt, i eposten vil du også bli mint på betalingsfristen. Dersom ikke laget har betalt påmeldingsgebyret innen tidsfristen, vil laget miste plassen sin.

For andre spørsmål vedrørendre påmelding, ta kontakt.